Over ons

'n vertrouwd adres

uitstekende kwaliteit

Havenrestaurant De Lunch is al ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht aan de beroemde Volendamse dijk. โ€˜De Lunchโ€™ staat er bekend om dat het een adres is waar iedereen zich welkom voelt. Onze gasten spreken dan ook over een gezellige, informele en vertrouwde omgeving waar je gewoon lekker kunt lunchen, dineren of borrelen. Niet voor niets wordt ons restaurant eens te meer hoog gewaardeerd op Tripadvisor en komen zowel binnen- als buitenlandse gasten vaak terug om van onze lokale specialiteiten te genieten.

Onderscheidend

op de dijk

Alleen een goede gastheer zijn is niet genoeg. Dag in dag uit bereiden wij de heerlijkste gerechten, met uitsluitend verse producten die dagelijks worden aangeleverd. Zo maken wij onze frites in eigen keuken en komen de aardappelen uit de Beemster. Ook serveren wij een compleet assortiment koude en warme dranken, waar onze huisgemaakte Ice Tea en Limonades heerlijk verfrissend zijn. Wij zijn een dynamisch en enthousiast horecabedrijf dat continu meedenkt over het verbeteren van onze producten en service. Een van onze meest recente introducties zijn onze weekgerechten, een leuke en verrassende aanvulling op ons hoofdmenu. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde verse rode mul of een pannetje gekookte Zeeuwse mosselen.

Bappen

Ons authentieke

Volendamse interieur

De erkende ontwerper Jan Daniels heeft voor ons een authentiek en traditioneel interieurbeeld gecreรซerd door oude Volendamse elementen te combineren met een moderne functionele ambiance. Dit ontwerp draagt ook bij aan de gastvrije en Oud-Hollandse sfeer die onze bezoekers ervaren. En dan is er natuurlijk onze unieke locatie: centraal op de dijk, midden in de gezellige drukte en met uitzicht over de haven en het IJsselmeer. Kortom, alle ingrediรซnten om lekker te genieten.

Tot ziens!

Havenrestaurant De Lunch Instagram

Havenrestaurant De Lunch Instagram Havenrestaurant De Lunch Instagram Havenrestaurant De Lunch Instagram